Trønderfotball 2017

Disse Ranheim-spillerne er på utgående kontrakt

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Seks Ranheim-spillere har kontrakter som går ut etter sesongen. Det betyr at de allerede nå fritt kan forhandle med andre klubber.

Etter Ranheims eventyrlige sesongstart har klubben opplevd en kraftig økende interesse for klubbens spillere, og flere nøkkelspillere har jevnlig blitt linket til andre klubber de siste ukene. Sesongstarten har også blitt lagt merke til utenfor Norges grenser, og Ranheim avslo blant annet et bud fra polske Slask Wroclaw på forsvarsspiller Daniel Kvande tidligere i sommer.

Les også: Ranheim åpner for å selge nøkkelspillere

Flere av Ranheims spillere kan forlate klubben gratis etter sesongslutt, og vi har satt sammen en liste med de seks spillerne som er på utgående kontrakter. Disse spillerne har siden 1.juli hatt lov til å snakke med andre klubber.

Disse Ranheim-spillerne er på utgående kontrakt

Daniel Kvande

Øyvind Storflor

Michael Karlsen

Simen Raaen Sandmæl

Kristoffer Løkberg

Karl Morten Eek

Flere av spillerne på listen over skal være aktuelle for andre klubber, både i Norge og utlandet. Kristoffer Løkberg har blitt sterkt linket til Brann i sommer, mens Michael Karlsen også skal bli fulgt av andre klubber. For Øyvind Storflor handler det nok om han vil legge skoene på hylla, eller ta en ny sesong for Ranheim.

Dermed er spørsmålet om Ranheim heller vil selge i sommer for en overgangssum, fremfor å la spilleren gå gratis etter sesongslutt.

NB: Magnus Stamnestrø er på utgående kontrakt i Rosenborg, og virker nærmest å være klar for Ranheim.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS