Trønderfotball 2017

Enormt viktig Nardo-seier

  • Magnus Troøyen
Foto: Kfum-kam.no

Nardo måtte kjempe hardt, men klarte til slutt å dra i land en sterk 1-0-seier hjemme mot Brattvåg. Dermed åpner trønderne høstsesongen på best tenkelige måte.

Lørdag klokken 16:00 ble høstsesongen i PostNord-ligaen for Nardo sparket i gang, og på motsatt banehalvdel stod bunnrival Brattvåg. Nardo klarte aldri å komme ordentlig i gang med poengfangsten før sommerferien, og tok sommerferie på nedrykksplass. Kampen mot Brattvåg var dermed en nøkkelmatch for å få kontakt med lagene over streken, og endelig klarte Nardo å levere tre poeng.

Nardo gikk rett i angrep fra avspark, og skaffet seg tre cornere før to minutter var passert. Trønderne fortsatte å ha initiativet utover i omgangen, og like før pause fikk de uttelling for presset. Jarl Magnus Knutsen satte inn 1-0 til stor jubel fra tilskuerne på Nissekollen, og dermed kunne Nardo for første gang på lenge gå til pause med ledelsen.

Etter hvilen skapte Nardo flere gode muligheter for å doble ledelsen, men marginene var ikke til stede foran mål. Mot slutten bygget Brattvåg opp et lite press, og Nardo la om til ultradefensive 5-4-1 for å forsvare ledelsen. De holdt helt inn, og kunne dermed feire en enormt viktig seier.

Nardo ligger fortsatt på nedrykksplass, men har nå bare målforskjell opp til trygg plass.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS