Trønderfotball 2017

Gir seg i Strindheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheim

Johan Ansnes har valgt å takke for seg i Strindheim. Dermed må klubben ut på keeperjakt.

Ansnes har spilt samtlige seriekamper for Strindheim denne sesongen, men har nå bestemt seg for å flytte til Oslo for å studere. Han har enda ikke funnet seg ny klubb i hovedstaden, men håper å ha det klart før sommerferien er over. Ansnes kom til Strindheim fra Oppdal i 2015, og forteller at han har trivdes svært godt de tre årene han har tilbragt på Ruta Arena.

– Etter tre år i klubben sitter jeg igjen med mange fantastiske opplevelser, noen nedturer og en god utvikling som fotballspiller. Å være med A-laget på kamp som 15-åring var stort. Sammen med det å møte Rosenborg er nok dette et av de beste minnene jeg har fra klubben. Ellers sitter også måten jeg ble tatt i mot igjen som et godt minne, forteller Oppdalingen til Strindheims hjemmeside.

Han forlater et Strindheim-lag som topper tabellen i 4.divisjon, og er på god vei mot opprykk.

– Det har vært veldig utviklende å spille for Strindheim denne våren med tanke på at jeg har måtte utvikle spillet mitt med beina og evnen til å være konsentrert. I enkelte omganger rører jeg bare ballen tre ganger. Så alt i alt har vårsesongen vært en opptur for både meg og laget. Det har vært god stemning hele veien og vi har hatt en god utvikling fra vi startet i vinter, sier Ansnes.

Johan Ansnes forteller at han ble tatt svært godt imot i Strindhem etter overgangen fra Oppdal, og han vil takke trenerne for tilliten de har gitt han.

– Etter tre år i klubben ønsker jeg særlig å takke John og Andre Vikaune. Det er de to trenerne jeg har hatt mest med å gjøre. Måten de tok meg i mot på var fantastisk, og gjorde det trygt. Det at John turte allerede i min første uke i klubben å ta meg med på a-trening var en stor inspirasjon for meg. Men jeg må også takke Knut Olav som har fulgt meg opp ekstra godt som keepertrener, avslutter han.

Nå skal Strindheim ut på jakt etter ny A-lagskeeper. Trønderfotball følger jakten, og vi kommer til å lage en sak hvor vi «lyser» ut stillingen i løpet av kort tid.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS