Trønderfotball 2017

– Har blitt en kontinuitetsbærer

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Klubbleder Frank Lidahl er strålende fornøyd med at kraftspiss Michael Karlsen mandag signerte for tre nye år i Ranheim-trøya.

Karlsens opprinnelige kontrakt med Ranheim løp ut etter sesongslutt, og det har derfor vært spekulert i om angriperens tid i Ranheim nærmet seg slutten. Han har stått fritt til å snakke med andre klubber i hele juli. Nå har han satt en stopper for alle spekulasjoner med å signere en langtidskontrakt med klubben fra fjæra. 28-åringen sier han har store forventninger med Ranheim fremover.

– Vi skal gjøre alt for holde oss i Eliteserien fremover, forteller en glad Michael Karlsen til Ranheims hjemmeside etter å signert.

For få år siden var Karlsen nære ved å gi opp fotballen etter at hans Brattvåg rykket ned til 3.divisjon, men etter at han litt tilfeldig endte opp i Ranheim har alt snudd. Han satte inn den avgjørende scoringen da Ranheim rykket opp til Eliteserien forrige sesong, og har startet de fleste seriekampene denne sesongen.

– Det har gått veldig bra, jeg er så heldig å få spille i Eliteserien med kompisene mine. Mye spennende som skjer fremover.  Nå skal vi gjøre alt for å holde oss i Eliteserien, også i årene fremover. Jeg ser frem til å være med å løfte klubben og er svært glad for at klubben også har planer om ta steg for utvikle seg.

Frank Lidahl mener det er et viktig signal at en av Ranheims viktigste spillere blir med videre.

– Vi er glade for Michael velger å være med på utviklingsløpet videre. Som Svein allerede har påpekt, Michael har blitt en kontinuitetsbærer og et viktig menneske for å utvikle klubben videre, avslutter klubbleder Frank Lidahl.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS