Trønderfotball 2017

– Har masse ugjort i Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim-trener Svein Maalen sier han ikke ofrer Rosenborg-jobben en tanke.

Rosenborg valgte tidligere i juli å sparke hovedtrener Kåre Ingebrigtsen og hans assistent Erik Hoftun, og begrunnet sparkingen med at klubben ikke hadde utviklet seg nok de siste sesongene. I etterkant av sparkingen har flere trenernavn blitt trukket frem som mulige etterfølgere til Ingebrigtsen, og et av navnene som stadig blir nevnt er Ranheim-trener Svein Maalen.

Ifølge Ranheim-leder Frank Lidahl er Maalen sannsynligvis den treneren i Norge som er best på 4–3–3. Maalen har jobbet i Rosenborg som analysesjef og juniortrener, og har deretter vært hovedtrener for Kattem og Ranheim.

Under ledelsen av Maalen har Ranheim levert eventyrlige resultater i Eliteserien denne sesongen, til tross for et budsjett som bare er en liten brøkdel av Rosenborgs. Enkelte har derfor ment at 4-3-3-mannen Maalen kunne passet som Ingebrigtsens etterfølger, men Ranheim-treneren sier til Trønderfotball at han fortsatt har masse ugjort i Ranheim.

– Jeg trives kjempegodt i jobben min som Ranheimtrener, og har fullt fokus på det. Her har vi masse ugjort arbeid, og fokus på andre ting er feil for meg nå, sier han til Trønderfotball.

Hos oddsselskapene er Maalen fortsatt blant toppkandidatene til RBK-jobben.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS