Trønderfotball 2017

Interesse rundt Byåsens toppscorer

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen

Byåsens toppscorer Andreas Hanssen forteller at flere klubber har vist interesse for å hente han.

Byåsen topper tabellen i 3.divisjon etter en strålende vårsesong, og i spissen for de gode resultatene finner vi Hanssen. Han er lagets klare toppscorer med sine ti scoringer på elleve kamper, og forteller i dag til Adressa at han ikke utelukker at han snart tar turen videre til en større klubb. Målet på sikt er å kunne leve av fotballen.

– Det har vært litt interesse fra klubber på høyere nivå, uten at det er blitt noe konkret. Men jeg har ikke hørt noe fra klubber i Nord- Norge, kun fra Trondheims-området og klubber lenger sør, sier Hanssen til Adressa.

24-åringen har spilt for Byåsen siden 2015, men det er først denne sesongen ting har begynt å fungere ordentlig for den tidligere Fløya-spilleren foran mål. I fjor scorte han tre mål på 25 kamper, mens han scorte like mange på 24 kamper i 2016.

– Jeg utdanner meg til eiendomsmegler i Trondheim, i tillegg til å jobbe med salg ved siden av. Men kjæresten flyttet nylig hjem til Tromsø, og jeg skal jo hjem en gang jeg også, men vet ikke helt når det blir, sier Hanssen.

Les også: Andreas Hanssen sendte Byåsen på tabelltopp

Etter hvert håper han fotballen kan bli et levebrød.

– Det er det jeg håper på selv om jeg ikke er kommet dit enda, avslutter toppscoreren.

NB: I 2015 fikk Hanssen en del oppmerksomhet da han egentlig var klar for den tids topplag i 2.divisjon Nardo, men i siste sekund ombestemte han seg og heller signerte for Byåsen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS