Trønderfotball 2017

Levanger ønsker innspill

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger har hatt en svak sesongstart, og ligger på nedrykksplass ved halvspilt serie. Nå inviterer klubben til allmøte.

I forkant av LFKs kamp mot Åsane på søndag, har sportssjef i LFK – Andreas Holmberg – invitert supportere og støttespillere til et møte hvor status i klubben skal diskuteres. Holmberg skal snakke om status i klubben, spillerlogistikk og veien videre. Samtidig ønsker klubben innspill på hvordan supporterne opplever samarbeidet med klubben, og hvilke innspill de har til hva klubben kan gjøre bedre i fremtiden.

Les om møtet her.

– Dette er et svært positivt initiativ, og jeg håper at alle som ikke er på ferie prioriterer å komme. Møtet er åpent for alle – ikke bare medlemmer i LFK Stallions, melder supporterklubben.

Møtet arrangeres i forkant av helgas hjemmekamp mot Åsane.

Etter en kaotisk vinter med salg av flere nøkkelspillere har Levanger slitt med poengfangsten hele vårsesongen. Nordtrønderne har bare vunnet tre av 16 kamper, og ligger nest sist på tabellen. Det skiller fem poeng opp til trygg plass.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS