Trønderfotball 2017

Nå har Skjerve bestemt seg

  • Magnus Troøyen
Foto: Fkh.no

Vegard Skjerve forlenger ikke kontrakten med Haugesund, og flytter hjem til Trøndelag etter sesongslutt.

Forsvarsspilleren fra Rennebu er med sine 300 kamper blitt en klubblegende hos Haugesund, men har nå bestemt seg for å bytte klubb. Haugesund har vært desperate på å ha han med videre neste sesong, men Skjerve har etter flere ukers betenkningstid valgt å avslå kontraktstilbudet. Dermed står han uten kontrakt etter sesongslutt.

Det var Haugesund Avis som først meldte om avgjørelsen.

Les også: Åpner for å flytte hjem til Trøndelag

Etter det Trønderfotball erfarer har Skjerve allerede kjøpt seg hus i hjemkommunen Rennebu, men han har enda ikke bestemt seg for om han skal trappe ned på fotballen. Ranheim skal være et realistisk alternativ, og midtstopperen skal i samtaler med Ranheims sportslige ledelse i løpet av den nærmeste tiden. Et annet alternativ er også å spille fotball for lokalklubben Rennebu i 5.divisjon.

Hos Ranheim er Daniel Kvande på utgående kontrakt, og Kvande vil derfor kunne gå rett inn på laget.

En overgang til Ranheim vil av noen kanskje oppleves som spesielt etter at Skjerve i vår uttalte at Ranheim var «det dårligste laget jeg har møtt mange, mange år».

Vegard Skjerve spilte for Rosenborg frem til 2008, da han ble hentet til Haugesund. Her har trønderen stort sett spilt fast siden overgangen, og blitt en bauta for Eliteserieklubben i sildabyen. Haugesund ønsket sterkt å ha med Skjerve videre, og tilbød han flere kontraktsforslag. At han til slutt velger å flytte hjem skal være av familiehensyn.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS