Trønderfotball 2017

Nardo slo serielederen

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo leverte en enorm bortekamp mot topplaget Hødd, og vant til slutt 3-2. Dermed klatrer de endelig over streken.

– Lever for kamper som det her! Vi slår da serieleder Hødd 2-3 borte, som burde vært 0-3. Det bor så utrolig mye i den såkalte kompisgjengen her. Alt er opp til oss selv som vanlig, twitret Nardos målscorer Jarl Magnus Ernstsen Knutsen etter kampslutt.

Nardo reiste til Høddvoll som soleklare underdogs søndag formiddag. Oddsen på Hødd-seier var nede i 1,15 (!) før kampstart, men det var likevel bortelaget fra trøndelag som trakk det lengste strået. De åpnet kampen forrykende, og Hødd våknet ikke før Nardo ledet 3-0 etter scoringer av Christoffer Engan, Amund Vingelen og Jarl Magnus Knutsen.

– Meget bra bortekamp. Solid over hele linjen og vi vinner fortjent!

Hødd satte inn to reduseringer og presset knallhardt på for utligning på slutten, men klarte aldri å utligne. Dermed tok Nardo en seier som kan definere hele sesongen.

– I dag er vi spesielt fornøyd med at vi scorer 3 mål på Høddvoll, mot et lag som ikke har tapt på 27 kamper. Samt at kampplanen sitter 100% og at guttene klarer å gjennomføre denne med bravour, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til Nardofk.no.  

Han forteller at de hadde analysert Hødd godt på forhånd.

–  Jeg synes vi klarer å utnytte deres sårbarhet i 3-5-2 formasjon opp mot våre styrker i 4-3-3.  Leder 3-0 etter 82 min og gjør det litt for spennende ved å slippe Hødd inn i matchen.  Vi slipper omtrent ikke til målsjanser i åpent spill, finner gode presshøyder underveis både lavt og ikke minst sitter høyt presset veldig bra, avslutter han.

Dagens seier var Nardos andre strake. Det er første gang denne sesongen de vinner to kamper på rad.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS