Trønderfotball 2017

Ranheim-spiller til Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Stjørdals-Blink låner Ranheims Glenn Daniel Walker for resten av 2018-sesongen.

Walker kom til Ranheim fra Rosenborg før denne sesongen, men har slitt med spilletid for Eliteserielaget fra fjæra. Han har bare vært på banen i en seriekamp denne våren, da han kom inn som innbytter i kampen mot Start før ferien. Nå leies han derfor ut for å få mer spilletid.

– Jeg er sugen på litt spilletid, så når muligheten byr seg så var det bare å gripe den, sier Walker til Stjørdal-Blink Fotball.

Stjørdals-Blink har levert en solid vårsesong i 2.divisjon, og får nå en solid forsterkning i Walker. Backen er født i Stjørdal, og spilte for Stjørdals-Blink som ungdomsspiller før Rosenborg hentet han.

– Stjørdals-Blink Fotball er glade for det gode forholdet vi har til Ranheim Toppfotball . Denne saken har vært en vinn-vinn for alle tre parter: Ranheim TF, Glenn Walker og Stjørdals-Blink Fotball, melder Stjørdals-Blink.

Avtalen mellom Ranheim og Blink gjelder frem til sesongslutt. Da skal Walker etter planen tilbake til Ranheim.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS