Trønderfotball 2017

RBK-spiss aktuell for Galatasaray

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborgs unge spiss Erik Botheim følges av den tyrkiske storklubben Galatasaray.

Etter det Trønderfotball erfarer hadde Galatasaray en speider på Lerkendal da Rosenborg møtte Tromsø forrige uke, og speideren skal ha vært på plass for å følge Erik Botheim. Botheim har stort sett spilt for Rosenborgs andrelag i trøndersk 3.divisjon denne sesongen, men har den siste tiden fått prøve seg mer på A-laget. Mot Tromsø leverte 18-åringen en god kamp, og kronet det hele med scoring.

Galatasaray skal være på utkikk etter å forsterke troppen sin med en ung talentfull spiss, og tyrkernes manager Fatih Terim skal ha lagt merke til Botheim. Den tyrkiske avisen webaslan.com melder at overgangen kan være i boks i løpet av få dager, men Galatasaray skal ikke ha vært i konkrete samtaler med Rosenborg enda.

– Plan A er å spille med Neymar. Jeg har ikke en plan B, uttalte Erik Botheim tidligere i vår.

Også andre klubber har sett på Botheim denne sesongen, uten at det har kommet noe bud.

Erik Botheim har spilt tre kamper for Rosenborgs reservelag denne sesongen, og scoret hele ni mål. Borte mot Kolstad i midten av mai scorte han fire mål på 45 minutter, og provoserte motspillerne med å feire alle målene med å rope «Det er ferdig! Det er Botheim!».

Galatasarays supportere har allerede laget flere skrytevideoer av Botheim.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS