Trønderfotball 2017

Reginiussen: Det verste jeg har vært med på

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim fortsetter å slite på bortebane. I kveld ble trønderne knust av Sarpsborg 08.

– Det er fullstendig slakt. Vi har «dritte» oss ut på bortebane før, så bestemmer vi oss for å ta litt tak i de og spille en ordentlig bortekamp. Så kommer vi ut og leverer dette her, sier Mads Reginiussen.

Laget fra fjæra har overrasket og sjarmert alle hele vårsesongen i Eliteserien, men har den siste tiden slitt med å ta poeng på bortebane. Før kveldens kamp hadde Ranheim-spillerne snakket om at de skulle vise at de også behersket bortekamp i Eliteserien, men trønderne fikk den verst tenkelige starten på kampen. Sarpsborg tok ledelsen bare 6 minutter ut i kampen, og Ranheim var aldri i nærheten av poeng.

– Dette var fullstendig piss av oss. Det er det verste jeg har vært med på. Nå må vi faen meg opp her, raste Reginussen til Eurosport i pausen.

Vi skrev også om Ranheims borteform i går. 

Ranheim var nemlig ikke i nærheten av noe de første 45 minuttene, og ble tidvis rundtspilt av Sarpsborg. Da dommeren blåste av til pause ledet Sarpsborg 3-0. Etter hvilen hevet Ranheim seg noe, og kampen endte 4-1 til Sarpsborg.

Simen Sandmæl satte inn reduseringen for Ranheim etter et flott innlegg av Øyvind Storflor, men det ble med det ene målet for Ranheim.

– Vi kan ikke glemme hvor skrekkelig dårlig vi har vært, for da vet vi ikke hva vi har å jobbe med. Dette er årsverste av oss. Vi har glemt det viktigste i fotball, det å flytte beina. Vi taper alle andre- og tredjeballer. All ære til Sarpsborg 08, men vi har utrolig mye å gå på, sier Ranheim-trener Svein Maalen.

Etter kveldens tap faller Ranheim ned til 4.plassen på tabellen, men bare målforskjell skiller opp til Molde på tredjeplass.

NB: Flere medier melder i kveld at Brann har lagt inn bud på Ranheims midtstopper Christian Eggen Rismark.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS