Trønderfotball 2017

Stamnestrø debuterte for Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Dagens treningskamp mellom Ranheim og Vålerenga på Intility Arena endte 0-0. Ranheim-trener Svein Maalen er godt fornøyd med utbyttet av matchen, hvor Magnus Stamnestrø fikk sine første minutter i den blå trøya.

– Vi tar med oss mye godt fra denne kampen, både defensivt og offensivt. Jeg er veldig godt fornøyd med måten alle sto fram, ikke minst de gutta som til nå ikke har spilt mye, men som i denne kampen virkelig tok vare på muligheten. Nå skal vi ha ei god uke på EXTRA Arena og være klare til å utfordre RBK neste lørdag, oppsummerer Maalen til Ranheims hjemmeside.

Han hadde akkurat sett spillerne sine levere en god kamp mot Vålerenga, men uten å skape alt for mye foran mål. Lagene var best i en omgang hver, og uavgjort var et rettferdig resultat. Ranheim byttet mange spillere underveis i kampen, og nysigneringen Magnus Stamnestrø fikk sin debut da han ble byttet inn etter pause.

Stamnestrø virket frisk de 45 minuttene han fikk spille, og kom på flere gode løp inn i Vålerengas boks. Han kom til tre gode muligheter, og spesielt den siste muligheten burde resultert i mål. Michael Karlsen vartet opp med et mektig forarbeid før han la ballen ut i feltet, men skuddet til Stamnestrø gikk like utenfor stolpen.

– Etter kampen i Molde var det å være trygg defensivt som var viktigst for oss, og det klarte vi bra. Vi skapte noen halvsjanser, og hadde en god lagprestasjon, men det var en jevn kamp, sa VIF-trener Ronny Deila etter kampen til Vålerengas hjemmeside.

Nå er neste kamp for Ranheim selveste Rosenborg hjemme på Extra Arena lørdag 4. august kl 18.00.

Kampfakta:

Vålerenga – Ranheim 0-0 (0-0)

Intility Arena, 286 tilskuere.

Ranheim:
Barli (Lenes, 46.min) – Witry, Kvande, Eggen Rismark (Furu, 46.min), Foosnæs (Olufsen, 70.min) – Løkberg (Stamnestrø, 46.min), Valla (Saugestad, 80.min), Sørløkk (Reginiussen, 46.min) – Solli (Storflor, 46.min), Karlsen,  Tønne

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS