Trønderfotball 2017

Strindheim søker keeper

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheims A-lag er på jakt etter en ny keeper foran høstsesongen.

Ettersom lagets førstekeeper Johan Ansnes valgte å takke for seg i klubben denne sommeren, har Strindheim nå satt i gang jakten på en ny førstekeeper til A-laget i fjerdedivisjon. Blåtrøyene har sommerferie frem til midten av august, og ønsker å ha den nye keeperen på plass før høstsesongen sparkes i gang.

– A-laget består av en ung og veldig ambisiøs spillergruppe som sammen med resten av klubben jobber mot et felles mål, og det er opprykk til 3.divisjon! Det skjer spennende ting i klubben for tiden, og vi ser på denne sesongen som starten på et nytt prosjekt som det er veldig spennende å være en del av, sier daglig leder i Strindheim TF Mads Jørgensen Frengen til Trønderfotball.

Klubben ønsker derfor å komme i kontakt med aktuelle keepere. Strindheim topper tabellen etter første halvdel av sesongen, og er på god vei mot opprykk til 3.divisjon.

– Da vår førstekeeper flytter til Oslo for studier nå i sommer og våre to andre keepere går skadet på ubestemt tid så ser vi behovet for en seniorkeeper som har brukbar erfaring på seniornivå og som ønsker å bidra både i garderoben og på banen til at Strindheim spiller en divisjon høyere i 2019, fortsetter han.

Ved eventuelle spørsmål, kontakt enten sportslig leder Vidar Evensen på tlf 99 44 68 68 eller daglig leder Mads Jørgensen Frengen på tlf 48 28 29 58.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS