Trønderfotball 2017

Uaktuelt å flytte kampen til Lerkendal

  • Magnus Troøyen
Foto: Jørn Engberg, Ranheim

Ranheim solgte ut samtlige billetter til hjemmekampen mot Rosenborg på et kvarter. Klubben innrømmer at de var innom tanken på å flytte oppgjøret til Lerkendal, men at de slo tanken fort fra seg.

Ranheim har hatt en eventyrlig første halvdel av sesongen, og ligger bare ett poeng under Rosenborg på tabellen. Interessen rundt blåtrøyens hjemmekamp mot Rosenborg 4.august har derfor vært enorm. Billettene til trønderderbyet ble utsolgt på femten (!) minutter, og Ranheim forteller at de kunne solgt opptil 20 000 billetter om de hadde kapasitet.

– Det er gledelig å kunne fortelle om ny kamp med som er utsolgt, og vi håper alle gleder seg til kampen, forteller billettsjef Fredrik Rostad Eriksen til Ranheims hjemmeside.

Flere har foreslått at Ranheim kunne flyttet kampen til Lerkendal, og dermed tjent langt mer penger på billetter. Extra Arena på Ranheim tar 2500 tilskuere, mens Lerkendal tar nesten ti ganger flere. Ranheims daglige leder Frank Lidahl sier imidlertid at dette var uaktuelt.

– Cash kan ikke trumfe identitet og stolthet

– Tanken har vært på bordet, ja. Men cash kan ikke trumfe identitet og stolthet. Vi må spille på Ranheim og skape historiens største øyeblikk – til nå, sier Lidahl på Twitter.

Han er utrolig takknemlig for interessen.

– Billettsalget til Ranheim-RBK åpnet 09:00. Ellevill respons. Tilsynelatende utsolgt på et kvarter. Noen enkeltbilletter som har blitt frigjort gjennom ufullstendige reservasjoner. Tusen takk til alle som bidrar til et herlig engasjement!

NB: Ranheim startet denne uka arbeidet med å legge nytt kunstgress. Kampen mot RBK blir første oppgjør på nytt dekke.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS