Trønderfotball 2017

Vender hjem til Strindheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Stian Torgersen vender hjem til Strindheim etter en og en halv sesong i Trygg/Lade.

Midtbanespilleren valgte etter 2016-sesongen å bytte beite til Trygg/Lade etter en årrekke i Strindheim, men oppdaget etter hvert at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden. Nå velger han derfor å returnere til Strindheim foran høstsesongen, og blir en solid signering i kampen om opprykk til 3.divisjon.

– Jeg har hatt en veldig fin periode i Trygg Lade, men det er Strindheim som er klubben i mitt hjerte, og det er her jeg har vokst opp. Jeg håper jeg kan bruke noe av min erfaring til å løfte laget, og forhåpentligvis kunne bidra til opprykksfest. Strindheim hører hjemme lengre opp i seriesystemet – og det tror jeg vi vil se neste sesong, sier Torgersen til Strindheims hjemmeside.

– Det er Strindheim som er klubben i mitt hjerte

Stian Torgersen har en rekke kamper for Strindheim i 2. og 3.divisjon, og har notert seg for over 100 kamper for trondheimsklubben. I 2015 var han på årets lag i 2.divisjon, og hadde konkrete tilbud fra større klubber. Han er kjent for sin oppofrende stil på midtbanen, og beskriver seg selv slik.

– Mine styrker som fotballspiller har alltid vært grovarbeid. Jeg er flink til å dekke rom, og glad i å duellere. Håper og tror det offensive spillet har utviklet seg i Trygg Lade, og et av målene i 2018 er å notere seg for flere målpoeng.

Trygg /Lade-drakta endte han opp med 11 kamper og tre mål.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS