Trønderfotball 2017

– Dette er et steg opp for meg

  • Magnus Troøyen
Foto: LSK

Sarah Suphellen forlater Trondheims-Ørn, og har signert for serielederne Lillestrøm.

U23-landslagsspilleren har vært en av bærebjelkene på laget til Ørn gjennom hele sesongen, men det har vært en lite skjult hemmelighet at hun har vært ønsket hos topplaget i Lillestrøm. Suphellen har både trent og spilt treningskamper for Lillestrøm, og denne uka bestemte gultrøyene seg for å hente henne permanent.

Dermed blir den tynne Ørn-troppen enda tynnere foran en vanskelig høstsesong. Suphellen var på utgående kontrakt med Ørn.

– Jeg ønsker å ta et steg videre ,og tror jeg kan lære masse her i Lillestrøm. Flinke spillere og flinke trenere, dette er ett steg videre for min del. Jeg vil prøve å få ut det potensialet jeg har, og forhåpentligvis fortsette å spille for landslaget. Jeg kan følge U23-landslaget en stund til, men målet er jo å komme på A-landslaget etter hvert, sier Suphellen til Lillestrøms hjemmeside.

20-åringen har vært fast på laget til Trondheims-Ørn gjennom hele vårsesongen, men Ørn har ikke økonomi til å erstatte henne. Sist serierunde ble de knust 6-1 av Arna Bjørnar, og nå blir høsten en kamp mot nedrykk for trondheimslaget.

Sarah debuterte for Norge allerede på J16 landslaget, og har lenge vært sett på som et stort talent. Hun startet karrieren i Nardo.

Mari Johnsen Johansen (23) og Tanja Myrseth (21) har også skiftet klubber og takker for seg i Ørn for denne gangen.

– For Tanja og Mari sin del skyldes dette mangel på spilletid. Samtidig har det dukket opp muligheter i andre klubber. Ørn vil alltid sette spilleren i sentrum, og med begge på utgående kontrakter har vi gitt både Mari og Tanja muligheten til å skifte klubb nå, sier Tarjei Smågesjø, sportslig leder i Trondheims-Ørn, til Ørns hjemmeside.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS