Trønderfotball 2017

Følges tett av Fulham

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Ole Selnæs nærmer seg Premier League.

Fulham har nylig rykket opp til Premier League, og har jobbet hardt med å forsterke stallen i sommer. Nå har engelskmennene, i følge en artikkel i The Mirror, henvendt seg til St. Etienne for å hente Ole Selnæs. Trønderen har storspilt i Frankrike den siste tiden, og har tidligere uttalt at han gjerne ønsker å prøve seg i engelsk fotball om han får muligheten.

Fulham skal først og fremst ønske en låneavtale med St. Etienne, mens franskmennene helst vil ha et salg. En mulig overgang skal derfor ligge litt frem i tid, men Fulham har et sterkt ønske om å ha trønderen spilleklar før seriestarten neste helg. Midtbanespillerens kontrakt med St. Etienne løper til 2020.

Fulham har fulgt Selnæs over flere år, og Trønderfotball vet at engelskmennene var i kontakt med Rosenborg angående en overgang da Selnæs spilte der. Også den gang skal de først og fremst ha vært interessert i et lån, og Rosenborg avslo dermed forespørselen. Senere solgte de Selnæs til St. Etienne for over 40 millioner kroner.

Ole Selnæs har prestert strålende for St. Etienne den siste sesongen, og er blitt trukket frem som en av klubbens største salgsobjekter.

– Dette har vært hans store gjennombrudd. Han er ikke den samme Ole Selnæs nå som den vi så tidligere. Lagkameratene elsker ham og hyller ham for spilleforståelsen hans, sier Yves Verriere, journalist i lokalavisen Le Progrès, til VG for noen måneder siden.

Dermed får vi kanskje enda en trønder i Premier League, etter at Alexander Sørloth ble solgt til Crystal Palace i vinter. En overgang kan også bety utbetaling til Selnæs gamle klubb Sverresborg.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS