Trønderfotball 2017

Forteller om interesse fra utlandet

  • Magnus Troøyen
Foto: TIL.no

Simen Wangberg har fortsatt ikke bestemt seg for hvor han spiller neste sesong. Det mangler ikke tilbud.

Trønderstopperen er på utgående kontrakt i Tromsø, og har så langt ikke ønsket å forlenge oppholdet sitt på Alfheim. Både Start og Odd har kommet med konkrete tilbud til Wangberg, men han har valgt å avslå begge. Han forteller til lokalavisa iTromsø at han fortsatt er i tenkeboksen angående fremtiden sin, og utelukker ikke at han vil prøve seg i utlandet.

Wangbergs avtale med TIL går ut 31. desember i år. Han står dermed fritt til å prate med andre klubber.

– Jeg har ikke så mye annet å si enn det jeg har gjort hele tiden. Jeg ønsker å vurdere situasjonen min og se litt på hvor jeg skal spille fotball de neste årene. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse ennå, og det er heller ingen frist eller stress rundt det, sier Wangberg til iTromsø.

Tromsø-kapteinen, som startet karrieren i Nidelv, skal også ha klubber fra Kypros og Danmark på listen over aktuelle arbeidsgivere neste sesong. 27-åringen sier han derfor vil ta seg god tid før han tar valget.

– Per nå spiller jeg her og er veldig fornøyd med det, og det kan hende at jeg ender opp her til slutt også. Det er ingenting som er avklart, sier Wangberg.

Han utelukker heller ikke at han forlenger med Tromsø. Eliteserieklubben er veldig lysten på å beholde kapteinen sin.

– Det er veldig artig å spille i TIL om dagen, og jeg gleder meg veldig til høsten vi skal ha her. Hva som skjer fra 1. januar, stresser jeg ikke med. Jeg konsentrerer meg om å gjøre det best mulig i TIL. Status på fremtiden blir tatt utover høsten, svarer den målfarlige midtstopperen til iTromsø.

Wangberg har tidligere spilt for Rosenborg og Ranheim.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS