Trønderfotball 2017

– Han skulle gjerne spilt mer

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Andreas Helmersen har ikke fått så mye spilletid i Ranheim som ønsket, men utlånet fra Rosenborg blir likevel forlenget ut sesongen.

Helmersen ble lånt ut fra Rosenborg til Ranheim i vinter for å få spilletid, men har bare startet fem kamper for blåtrøyene. Ranheim har stort sett brukt Michael Karlsen som ensom spiss, men Helmersen er likevel fornøyd med utbyttet av utlånet. Alle parter har derfor nå bestemt at avtalen forlenges til sesongslutt.

– Vi skulle gjerne ha sett at han har spilt litt mer. Men det er tegn på at han kan få det, røper Stig Inge Bjørnebye overfor rbkweb.no.

19-åringen har notert seg for ett seriemål for Ranheim denne våren. Nå har den skadeforfulgte trønderen tro på at han kan ta nye steg utover høsten, og også få mer spilletid.

– Det er klart jeg må være med videre på dette, en klubb i stor fremgang, der jeg får muligheten til å utvikle meg og spille førstelagsfotball, forteller unggutten om forlengelsen av avtalen til Ranheims hjemmeside.

– Selvfølgelig er det gledelig å ha med Andreas videre, han passer perfekt i vår utviklingsmodell, sier administrativ sportssjef Ivar Sandvik.

Dermed er det muligheter for å se Andreas Helmersen i aksjon mot sin Rosenborg allerede på lørdag, til det som blir det største lokaloppgjøret i Trøndelag på lenge.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS