Trønderfotball 2017

Har ikke hørt noe fra andre klubber

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Aslak Fonn Witry har storspilt for Ranheim denne sesongen, og ble denne uken belønnet med plass på U21-landslaget. Høyrebacken ble i sommer ryktet til flere større klubber, men Witry forteller selv at han aldri hørte noe.

Witry har tatt store steg etter overgangen fra Rosenborg til Ranheim i 2015, og har vært soleklart førstevalg på høyrebacken for Ranheim denne sesongen. 22-åringen har spilt 19 av 20 kamper fra start, og blir av mange trukket frem som en av Ranheims store overraskelser. Høyrebacken sier han trives veldig godt i Ranheim, men at han alltid er åpen for nye muligheter.

– De var helt helt stille i sommer, jeg hørte iallefall ikke noe. Ingen interesse så vidt jeg fikk med meg, bekrefter han til Trønderfotball.

Han innrømmer likevel at han blir smigret av interessen som vises rundt han.

– Jeg har jo kontrakt ut neste sesong, men er jo alltid åpen for nye muligheter, slik alle fotballspiller er. Det er jo selvfølgelig artig hvis det vises interesse rundt en som spiller, men det er ikke noe jeg tenker så mye på. Jeg trives fryktelig godt i Ranheim, og opplever å ha et godt utviklingsmiljø her. Jeg føler jeg blir satt pris på og sett, og får prøvd meg på et høyt nivå, sier Aslak Fonn Witry til Trønderfotball.

Ranheim solgte Christian Eggen Rismark til Brann i sommer, mens Kristoffer Løkberg signerte en kontrakt med samme klubb som gjelder fra 2019. Witry sier det selvfølgelig er kjedelig å se lagkameratene forlate klubben, men at det også gir motivasjon.

– Det blir absolutt ikke noe tyngre å motivere seg av å se lagkameratene bli solgt til andre klubber. Det er en del av gamet, og det gir jo mersmak for oss som er igjen å se lagkamerater ta steget til større klubber. Artig å se at det faktisk går an, så det gir ekstra motivasjon. Jeg synes det bare er positivt, det viser at andre klubber ser oss og legger merke til hva vi gjør i Ranheim.

Ranheim spiller borte mot nettopp Brann kommende søndag.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS