Trønderfotball 2017

Kolstad bytter trener

  • Magnus Troøyen
Foto: Kolstad

Kristian Selnæs og Stian Øien går inn som hovedtrenere for A-laget til Kolstad.

– Vi velger å gjøre en endring i trenerapparatet nå for å se om man kan snu pila for A-laget i siste del av sesongen.

Etter en svak vårsesong ligger Kolstad på nedrykksplass til 4.divisjon, og styret har derfor bestemt seg for å gjøre endringer i trenerteamet. Even Aasheim og John Marius Bjørnøy Nilsen må takke for seg, mens Selnæs og Øien tar over ansvaret resten av sesongen.

– Kristian Selnæs kommer inn igjen etter at han gav som trener foran denne sesongen. Selnæs har har som de fleste vet trent A-laget i de senest årene med stor suksess. Sammen med seg kommer Stian Øien inn. Stian Øien som ufrivillig har blitt satt på sidelinjen pga av korsbåndskader i begge knær de siste seongene, melder Kolstad som begrunnelse for valget.

Selnæs og Øien skal i første omgang bare ha ansvaret frem til jul. Øvrig støtteapparat er som tidligere.

– Kolstad Fotball benytter anledningen til å takke Even Aasheim og John Marius Bjørnøy Nilsen for jobben som hovedtrenere for A-laget i perioden fra desember i fjor og fram til nå. Even og John Marius har gjort en veldig god jobb for klubben selv om resultatene har uteblitt. Vi ønsker begge lykke til videre i trenerkarrierene sine. Forhåpentligvis i Kolstad Fotball ved en senere anledning.

Den første seriekampen for det nye trenerteamet blir hjemmekamp mot Løten førstekommende lørdag kl. 16.00.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS