Trønderfotball 2017

Nå skal Kvande bli forsvarssjef

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Daniel Kvande har forlenget Ranheim-kontrakten. Nå skal 23-åringen ta over som forsvarssjef etter Christian Eggen Rismark.

– Sammen med laget for øvrig har Daniel utviklet seg veldig de siste årene. Han kom til oss som en ung spiller fra 2. divisjon og har blitt en god eliteserie-stopper. Nå er målet at han skal bli en mer erfaren sjef i midtforsvaret. Vi er veldig fornøyde med at han forlenger med oss, sier trener Svein Maalen til Adressa.

Daniel Kvande valgte denne uka å signere for to nye år med Ranheim, etter en sommer med mange overgangsrykter. En klubb fra Polen la blant annet inn bud på 23-åringen, men budet var ikke høyt nok til at Ranheim aksepterte det. Kvande er strålende fornøyd med å forlenge oppholdet i Ranheim, og forteller at han nå går inn i en ny rolle etter at Eggen Rismark ble solgt.

– Blant annet gjennom at det vil bli stilt nye krav til meg. Det handler om å lede fireren bak, forklarer han til Adressa.

Kvande står allerede med over 100 A-kamper for Ranheim under Svein Maalen. Han fortsetter med både jobb og studier, til tross for at den nye kontrakten innebærer en lønnsøkning. Adressa melder at midtstopperen jobber 75% som eiendomsmegler, og samtidig studerer på kveldstid.

– Jeg tror det er bra for hodet… Å komme seg ut, jobbe og å møte folk. Jeg har ikke tro på den modellen hvor man ligger og slapper av mellom trening og kamper, sier Kvande.

23-åringen har spilt fast for Ranheim siden 2015, og har etter hvert blitt en viktig kontinuitetsbærer for klubben fra fjæra.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS