Trønderfotball 2017

Nøkkelspiller forlenger med Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Daniel Kvande har forlenget kontrakten til utgangen av 2020.

Etter salget av Christian Eggen Rismark til Brann i sommer har Kvande fått en nøkkelposisjon i forsvaret til Ranheim, og det er derfor svært gode nyheter for trønderne at Kvande har signert en ny langtidskontrakt. Daniel Kvande sin kontrakt strakk opprinnelig seg ut 2018, og han har derfor stått fritt til å snakke med andre klubber siden juli.

Nå har midtstopperen valgt å forlenge kontrakten med Ranheim i 2,5 nye år. Kvande står allerede med over 100 A-kamper for Ranheim under Svein Maalen.

– I Ranheim får jeg spille eliteseriefotball i egen hjemby, sammen med ambisiøse lagkamerater og være i et trivelig klubbmiljø med fantastiske ildsjeler. I tillegg tar nå klubben ytterligere grep for å legge til rette for sportslig utvikling for oss spillere. At jeg fortsatt må kombinere fotballsatsingen med litt jobb og studier ved siden av for å få hjulene til å gå rundt, mener jeg er en suksessfaktor – og ikke en hemsko for sportslig utvikling, sier Daniel Kvande til Ranheims hjemmeside.

– I tillegg har jeg startet samtlige kamper i årets eliteserie. Jeg begynner dermed å få litt rutine, samtidig som jeg føler at jeg utvikler meg hele tiden enda. Jeg skal jobbe knallhardt for å ta ut potensialet mitt som fotballspiller og forventer å ta store steg fremover, forteller stopperkjempen.

Kvande har spilt fast for Ranheim siden 2015, og har etter hvert blitt en viktig kontinuitetsbærer for klubben fra fjæra.

– Dette skal vi ta videre og potensialet for å bli en solid ledertype er målet fremover. For oss er det viktig med offensive stoppere som kan starte angrepene bakfra og dra seg forbi ledd. Dette er Daniels spisskompetanse og spisskompetanse og det skal vi selvsagt dyrke videre, sier trener Svein Maalen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS