Trønderfotball 2017

Slik skal Levanger redde plassen

  • Magnus Troøyen
Foto: Levanger

Levanger har hatt en meget svak første halvdel av sesongen, og ligger helt nederst på tabellen når høstsesongen sparkes i gang. Nå tar nordtrønderne grep.

Etter ett poeng på de siste seks kampene så Levanger ut til å ta tre viktige poeng hjemme mot Åsane forrige helg. Robert Stene sendte Levanger opp i ledelsen, men på slutten raknet det. Levanger røk på nok et tap, og nå begynner det å haste om plassen i 1.divisjon skal beholdes.

Levanger står med seks tap på sine syv siste kamper, og har bare vunnet tre kamper i hele år. Nå henter de inn Otto Ulseth for å redde situasjonen.

– For å styrke lagets trenerteam, engasjeres Otto Ulseth som assistenttrener og mentor for hovedtreneren. Alt fra i morgen vil han være med å bidra på treningsfeltet, melder Levanger i en pressemelding.

Hovedtrener Roger Naustan beholder altså jobben, men skal nå jobbe sammen med Ulseth med å bedre poengfangsten.

– Otto Ulseth var i 2003 assistenttrener for Per Mathias Høgmo i Tromsø, og 2004 og 2005 sesongen var overtok han som hovedtrener for «Gutan». Ulseth var i 2007 – 2008 Egil «Drillo» Olsens høyre hånd som assisterende landslagstrener på det irakiske herrelandslaget. Han har tidligere hatt stor suksess med lag som Ranheim og Stjørdals/Blink.

Etter tapet mot Åsane sist helg, hadde styret et langt møte hvor de diskuterte hva som kunne gjøres for å bedre situasjonen. De vil gjennomføre ytterligere tiltak om resultatene ikke skulle bedre seg, men har etter det Trønderfotball erfarer ikke økonomi til å forsterke spillerstallen.

– Daglig leder, sportssjefen, hovedtreneren og jeg har brukt tiden og diskutert situasjonen sammen. Klubben har tro på Roger Naustan, og vi har sammen tro på at dette er den beste og mest riktige løsningen for klubben akkurat per dags dato, sier styreleder Robert Eriksson.

Søndag møter Levanger Sogndal på bortebane.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS