Trønderfotball 2017

Strindheim forsterker med fem spillere

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Strindheim satser knallhardt på opprykk til 3.divisjon, og har signert hele fem spillere denne uka.

Trondheimsklubben står med to strake nedrykk de siste to sesongene, men ligger godt i rute til å rykke opp fra 4.divisjon denne sesongen. I sommer har de likevel jobbet hardt med å forsterke stallen, og klubben kunne torsdag bekrefte til Trønderfotball at de har sikret signaturen til hele fem spillere: Stian Torgersen, Martin Grong Risan, Mantas Petruska, Michael Stilson og Robin Hjelseth.

I tillegg er Ferdinand Takyi endelig skadefri, etter å ha vært ute med skade helt siden han ble signert i vår.

– Helt siden det øyeblikket det ble klart at vi skulle spille 4.divisjon denne sesongen har vi vært krystallklare på at Strindheim skal opp umiddelbart, og vi mener at disse signeringene er et sterkt signal på akkurat det. Vi er selvfølgelig veldig godt fornøyd med å få på plass disse gutta før en viktig og spennende høstsesong, uttaler daglig leder Mads Jørgensen Frengen til Trønderfotball.

Michael Stilson er kanskje det mest kjente navnet. Kantspilleren startet karrieren i nettopp Strindheim, men har de siste årene spilt for Rosenborg, Ranheim og Mjøndalen. Han la opprinnelig fotballskoene på hylla i 2016, men gjør nå et lite comeback i moderklubben. NRK-kjendisen sier han skal bidra så mye som jobben tillater.

Dermed virker Strindheim å være godt rustet til jakten på opprykk kommende høst. Høstsesongen sparkes i gang kommende søndag hjemme mot Orkla 2, med kampstart kl 14:00.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS