Trønderfotball 2017

Tilbake etter 7 måneder på sidelinja

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Karl Morten Eek var endelig tilbake på fotballbanen da Ranheim 2 tok en oppskriftsmessig seier over Ørland.

– Det var deilig å trekke på seg drakten igjen, selv om det bare var 4. divisjon. I dag hadde jeg ikke så mye fokus på prestasjon. For min del handlet det mest om å få kjørt igjennom litt kamptrening, få kjenne litt på bevegelsene og få mer enn bare ei treningsøkt i beina, sier 30-åringen til Ranheims hjemmeside.

Midtstopperen fra Sparbu med 109 seriekamper for Ranheim pådro seg både beinbrudd og avrevne leddbånd under trening i vinter, og har tilbragt hele vårsesongen på sidelinja. Han sier det har vært morsomt å følge Ranheim gjennom en eventyrlig vårsesong i Eliteserien, men samtidig har det vært veldig tungt å ikke kunne bidra selv.

Nå håper han å få en del spilletid utover høsten. Han forteller at formen er i ferd med å bedre seg, og at foten kjennes fin. Skadecomebacket passer bra med tanke på at Ranheim solgte midtstopper Christian Eggen Rismark til Brann i sommer.

– Jeg er ikke redd når jeg går ut på treningsfeltet og jeg holder ikke noe igjen lengre. Det handler om å få nok økter i kroppen før jeg kan jobbe med inn mot en kamptropp igjen, sier han.

Ranheim 2 vant til slutt 8-0 mot Ørland. Karl Morten Eek spilte 30 minuter, noe som var avtalt på forhånd.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS