Trønderfotball 2017

– Vi leverte rett og slett en bra kamp!

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheims Aslak Fonn Witry var strålende fornøyd etter borteseieren over Molde søndag kveld.

Blåtrøyene hadde ikke vunnet på fire kamper før den knalltøffe bortekampen mot Molde, men reiste seg mesterlig på Røkkeløkka. Ranheim utnyttet rufsete forsvarsspill hos hjemmelaget ved flere anledninger, og vant 3-2 etter en strålende andre omgang. Fonn Witry skapte Ranheims andre scoring, og trekker i et intervju med Trønderfotball frem hvordan Ranheim hevet seg etter pause.

– Jeg opplever at vi har god kontroll, spesielt i andreomgangen. Før pause presser Molde oss litt, men vi kommer likevel til et par gode muligheter. Etter pause hever vi oss, og jeg føler at vi tar helt over. Vi gir bort noen enkle balltap som gir de muligheter, men ellers opplever jeg rett at slett av vi har god kontroll! Sier Witry til Trønderfotball.

Molde spilte bortekamp mot Zenit St Petersburg i Europa League forrige torsdag, og flere mente Molde-spillerne kom til å være slitne søndag kveld. Det merket ikke Witry noe til.

– Jeg følte vi rett og slett spilte en god kamp. Mange snakket før kampstart om at Molde var slitne etter bortekampen i Russland, men vi opplevde de ikke som spesielt preget av den kampen. Vi spilte bra, og vant fortjent.

Før sesongen var ambisjonene til Ranheim å redde plassen i Eliteserien. Nå er målet med all sannsynlighet nådd, men Witry forsikrer likevel om at trønderne ikke skal slippe seg ned.

– Nå vi bruke resten av sesongen til å vise oss frem enda mer. Vise at vi faktisk er et veldig godt lag, og at det ikke er tilfeldig at vi ligger der vi ligger på tabellen. Vi kommer ikke til å legge oss ned og hvile, men skal skape en best mulig prestasjon gjennom resten av sesongen. Nå er to tredjedeler unnagjort, men vi skal fortsette å vise hvor langt man kan komme gjennom hardt arbeid, forsikrer Witry til Trønderfotball.

Kampfakta: 

Ranheim:
Barli, Foosnæs, Furu, Kvande, Fonn Witry – Reginiussen, Valla Dønnem (Stamnestrø 71′), Løkberg – Tønne, Karlsen (Helmersen 62′), Storflor (Alseth 92′)

Mål: 0-1 Karlsen (56′), 1-1 Hestad (58′), 1-2 Helmersen (84′), 1-3 Tønne (87′), 2-3 Chima Chukwu (92′)

Kort Ranheim: Ingen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS