Trønderfotball 2017

Witry på landslaget

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Aslak Fonn Witry ble i går tatt ut av Leif Gunnar Smerud til U21-landslagstroppen.

Høyrebacken har levert solide prestasjoner for Ranheim denne sesongen, og ble denne uka belønnet med en plass i landslagstroppen til Norge U21. Han er dermed i troppen for andre gang på rad. EM-kvalifiseringen fortsetter med bortekamp mot Aserbajdsjan 11. september. Kampen har avspark klokken 20.00.

– Det er en veldig spennende tropp, med noen typer jeg har savnet litt, blant annet noen spisser med fysikk og fart. Det er kjekt å fylle på med unge spillere som har gjort det bra. Det er fem spillere fra G19-laget i EM i sommer som har tatt steget opp og det gjør at det blir en litt ny dynamikk i gruppen også. Leo Østigård, Nico Mickelson, Tobias Børkeeiet, Hugo Vetlesen og Erling Braut Haaland var med på en stor opplevelse i sommer og vi håper de kan være med å skyte oss til et EM til, sier U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud.

Troppen:

Sondre Rossbach – Odd

Per Kristian Bråtveit – Haugesund

Julian Ryerson – Union Berlin

Andreas Hanche-Olsen – Stabæk

Fredrik Pallesen Knudsen – Haugesund

Ulrik Yttergård Jenssen – FC Nordsjælland

Vebjørn Hoff – Odd

Hugo Vetlesen – Stabæk

Morten Thorsby – Heerenveen

Birk Risa – Odd

Henrik Bjørdal – SV Zulte Waregem

Tobias Heintz – Sarpsborg 08

Aslak Fonn Witry – Ranheim

Leo Østigård – Brighton

Nico Mickelson – HamKam

Tobias Børkeeiet – Stabæk

Dennis Johnsen – Ajax

Runar Espejord – Tromsø

Vajebah Sakor – IFK Göteborg

Erling Braut Haaland – Molde

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS