Trønderfotball 2017

Drømmer om spill i Europa

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Michael Karlsen kom inn fra benken og snudde kampen da Ranheim tok en etterlengtet seier. Nå mener matchvinneren Ranheim kan drømme om medalje og plass i Europa.

– Ja, hvorfor ikke, vi har lyst til å være der vi er. Vi slo KBK i dag, som er i god form, og vi kan slå alle. Fortsetter vi sånn, så skal vi ta flere poeng i høst, men vi ønsker å være der vi er på tabellen, sier matchvinner Michael Karlsen til VG.

Ranheim lå under 0-1 til pause mot Kristiansund etter en svak første omgang, men etter hvilen tok det fyr i regnværet på Extra Arena i Trondheim. Michael Karlsen ble byttet inn etter 55 minutter, og hadde kort tid senere sendt Ranheim opp i ledelsen etter to straffemål. På slutten fikk Karlsen enda en mulighet fra straffemerket, men det forsøket reddet Kristiansund-keeper Sean McDermott.

– Jeg tenkte jeg skulle kjøre tidenes raskeste hat trick på straffe!

Det hadde dog lite å si, Ranheim vant 2-1 og tok sin første seier på hjemmebane siden 1. juli-kampen mot Start. Seieren var dessuten bare lagets andre siden 1. juli.

– Jeg tenkte jeg skulle kjøre tidenes raskeste hat trick på straffe, men bommet dessverre på den siste, ler Karlsen til Eurosport etter kampen.

Fra tilskuerplass så det første og siste straffesparket greit ut, mens det andre var mer tvilsomt.

– Det første straffesparket er jeg ikke fornøyd med, og det andre ser jeg på keeperen. Det tredje skulle jeg bare banket inn. To av tre er brukbart, men det skulle sittet det tredje også, sa Karlsen.

Ranheim har vært i dårlig form den siste tiden, men ligger likevel på femteplass. Fem poeng skiller opp til Molde på medaljeplass.

– Det er lenge siden vi har vunnet en kamp, så det var viktig å holde helt inn denne gangen, avslutter Karlsen.

Ranheim startet som følger: (4-3-3) Barli – Witry, Kvande, Alseth, Foosnæs – Reginiussen, Løkberg, Sørløkk – Storflor, Lillebo, Tønne.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS