Trønderfotball 2017

Hopmark Stokke reddet Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinks Twitterkonto

Et flott frispark fra Sondre Hopmark Stokke sikret poeng for Blink i lørdagens møte med Kjelsås.

– Det er en god borteprestasjon. Vi åpner svakt de første fem minuttene, men resten er bra. Mot slutten blir både vi og Kjelsås slitne, og da blir det en del Hawaii-fotball, men vi står bra imot. Vi kunne fort stjelt med oss alle poengene på slutten, sier Vegard Voll i et intervju publisert av Blinks Twitterkonto.

Stjørdals-Blink reiste til dagens bortekamp mot Kjelsås som underdogs, og fikk verst tenkelige start på kampen. Kjelsås åpnet klart best, og Viktor Mendonca Wikheim sendte hjemmelaget tidlig opp i ledelsen. Trønderne hevet seg imidlertid utover i kampen, og etter 70 minutter utlignet Sondre Hopmark Stokke til 1-1. Det ble sluttresultatet.

Rutinerte Vegard Voll spilte spiss for Blink, og var middels fornøyd etter kampslutt.

– Jeg synes vi har fått på plass avstander og mye av den gutsen som kreves for å ta poeng i 2.divisjon, og etter Skeid-kampen synes jeg det har sett bra ut for oss. Nå tror jeg pila bare peker en vei, for vi blir bedre for hver kamp som går, sier Voll.

Det ble en hard kamp med mange dueller, men Voll er fornøyd med hvordan lagkameratene kjempet.

– Man har ikke noe valg, man må gå ordentlig til i duellene og vinne de om man skal ta noen poeng i denne ligaen. 2.divisjon er knalltøff. Jeg synes vi står bra frem i duellspillet, og har hevet oss bra der, sier han.

Blink står nå med fire poeng på sine to siste kamper, og ligger ett poeng over nedrykk til 3.divisjon.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS