Trønderfotball 2017

– Jeg hadde tilbud fra flere klubber i sommer

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Per Ciljan Skjelbred hadde flere tilbud i sommer, men valgte å bli i Hertha Berlin. Nå ønsker han seg ny kontrakt med den tyske hovedstadsklubben.

Etter å ha vært nøkkelspiller for Hertha i flere sesonger, har åpningen på årets sesong ikke vært særlig positiv for Skjelbred. Hertha Berlin står med full pott etter sesongens to første kamper, men Skjelbred har ikke en gang vært i kamptroppen. Dette til tross for at han er skadefri og i full trening.

Han er likevel ikke særlig bekymret, og sier i et intervju med Berliner Zeitung at han ønsker seg ny kontrakt. Per Ciljan Skjelbreds kontrakt med Hertha Berlin går ut neste sommer.

– Dette med lite spilletid er en ny situasjon for meg, og det føles veldig rart. Jeg har alltid vært på laget før, men allerede under sesongoppkjøringen følte jeg at denne sesongen kom til å bli vanskelig, sier trønderen til Berliner Zeitung.

Han forteller at han kunne byttet klubb i sommer, men ønsker å bli i Hertha for å ta opp kampen om spilletid.

– Det var forespørsler fra klubber i flere ligaer denne sommeren, men det var ikke aktuelt for meg å bytte klubb. Jeg er inne i mitt siste kontraktsår her i Berlin, og målet mitt er å få ny kontrakt her, sier Skjelbred.

Dermed utelukker han langt på vei en retur til Rosenborg i nærmeste fremtid. Skjelbred sier at han fortsatt ønsker å avslutte karrieren i Trondheim, men vil fortsatt spille noen flere år i utlandet.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS