Trønderfotball 2017

– Jeg var aldri aktuell for Vålerenga

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

I sommer meldte flere medier at Ranheims Michael Karlsen nærmet seg Vålerenga. Nå forteller hovedpersonen at det hele var en spøk fra RBKs Pål André Helland.

– Da kokte det litt over alt. Mamma spurte blant annet om det stemte at jeg var i Oslo og hva jeg gjorde der. Det er ofte Pål André som setter i gang faenskapet, ler Michael Karlsen til Eurosport.

På deadline day 31.august spredde det seg plutselig et rykte om at Michael Karlsen var på vei til Vålerenga, og at han var observert på et fly til Oslo. Vålerenga hadde fått et bud avslått på Alexander Søderlund, og flere medier fortalte at osloklubben nå hadde bestemt seg for å hente Michael Karlsen i stedet.

Som kjent ble det aldri noe av overgangen, og i dag forteller Michael Karlsen at det var Pål Andre Helland som satte liv i overgangsryktet, og at det aldri var snakk om noen overgang bort fra Ranheim.

– Jeg fikk bra med spørsmål og kok de påfølgende dagene. Det var litt styr. Helland er glad i å kødde litt, sier Karlsen.

Flere medier plukket opp overgangsryktet, og Karlsen forteller at både lagkamerater og familie spurte om det var noe realitet i det som ble skrevet. Det var det ikke.

Michael Karlsen forlenget kontrakten med Ranheim i sommer, og forteller at han ikke brukte den påståtte overgangsinteressen til å presse opp egen lønn.

– Nei. Jeg hadde nok allerede skrevet under, svarer han lattermildt.

Karlsen har scoret seks mål for Ranheim denne sesongen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS