Trønderfotball 2017

– Kunne ikke tenkt meg å være noe annet sted

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Erik Tønne har forlenget kontrakten med Ranheim ut 2021.

– Først og fremst velger jeg å forlenge fordi jeg føler at klubben er i positiv utvikling. Vi har bevist gjennom prestasjonene hittil i år at vi hører hjemme på dette nivået, og at vi kan utvikle oss videre til å være en klubb som preger fotballen på øverste nivå her i Norge, sier Erik Tønne til Ranheims hjemmeside.

For et par dager siden signerte Daniel Kvande med klubben ut 2020, og fredag forlenget nok en nøkkelspiller kontrakten med Ranheim. Tønne hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2019, men har allerede valgt å forlenge kontrakten ytterligere med to år. Han skal jobbe i markedsavdelinga til klubben ved siden av rollen som spiller.

Tønne har spilt strålende for Ranheim denne sesongen, og står med med seks scoringer og tre målgivende pasninger så langt. Bare Kristoffer Løkberg har mer målpoeng.

– Eliteseriespill i hjembyen er noe man alltid har drømt om, og den drømmen lever jeg gjennom Ranheim. Akkurat nå kunne jeg ikke tenkt meg å vært noe annet sted enn her i klubben. Håper jeg kan være en viktig bidragsyter til at klubben tar nye steg, og at Ranheim kan prege norsk eliteserie i mange år fremover.

Erik Tønne skal jobbe 50% som fotballspiller for Ranheim og 50% i markedsavdeling, og blir dermed første spiller som er fulltidsansatt i klubben.

Daglig leder Frank Lidahl er likevel tydelig på at Ranheim-modellen, der spillerne jobber eller studerer ved siden av fotballen, ikke skal endres på.

– Som spiller ønsker å være et godt eksempel for nye unge spillere i klubben i årene som kommer. Bidra til at garderoben opprettholder sulten og lysten på å være et eliteserielag. Ydmykheten som har ført oss dit vi er i dag tror jeg er helt avgjørende for årene som kommer å holde fast på. Vi vet hvem vi er og hvor vi kommer fra, avslutter Erik Tønne.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS