Trønderfotball 2017

Nå er Blink virkelig i trøbbel

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Motgangen fortsetter for Stjørdals-Blink. Lørdag tapte de hjemme for KFUM, og dermed ligger trønderne på nedrykksplass fire runder før slutt.

Foran 120 tilskuere på Nye Blinkbanen så ting lenge lovende ut for Blink, og når Marius Augdal sendte hjemmelaget opp i ledelsen etter 60 minutter så det ut til at Blink kunne ta et steg bort fra nedrykkssonen. Men KFUM snudde kampen med to scoringer på syv minutter, og dermed falt Blink igjen ned under streken. Kampen endte 1-2.

Blink står nå med fem strake kamper uten seier, og har bare vunnet to av sine elleve siste kamper. Trønderne ligger under streken med sine 22 poeng, men avstanden opp til trygg plass er bare ett poeng.

Nå gjenstår fire seriekamper for Stjørdals-Blink, og da må prestasjonene forbedres kraftig om plassen i 2.divisjon skal sikres. Neste helg venter en bortekamp mot nedrykksrival Vålerenga 2. Den kampen kan fort avgjøre mye.

Nardo ligger tre poeng over streken, men har en kamp til gode.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS