Trønderfotball 2017

Nå kan sesongen avgjøres for Strindheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Kommende lørdag møtes Strindheim og NTNUI til det som nærmest blir en opprykksfinale på Ruta Arena. For Strindheim er kampen viktig både sportslig og økonomisk.

Strindheim og NTNUI har ristet av seg de andre lagene i 4.divisjon, og kjemper en svært tett kamp om å sikre opprykk til 3.divisjon. Dersom studentene vinner hengekampen mot Røros onsdag kveld vil det bare være målforskjell som skiller trønderlagene før helgas opprykksfinale. Begge lagene er i strålende form, og opptakten til kampen er allerede i gang.

– Lørdagens kamp er viktig for oss av to årsaker. For det første så er det ikke til å komme unna at vinneren av denne kampen vil posisjonere seg godt i førersetet i kampen om opprykk, selv om det naturligvis skal spilles (og vinnes ) flere kamper etter denne, sier daglig leder i Strindheim Toppfotball, Mads Jørgensen Frengen, til Trønderfotball.

Strindheim kommer til oppgjøret med fem strake seire, mens NTNUI er i enda bedre form. Studentene har vunnet syv strake kamper, og ikke tapt siden starten av mai. De er også klare favoritter foran kveldens hengekamp mot Røros.

Strindheim har benyttet muligheten til å arrangere Kronekampen, og har fått med seg lokalt næringsliv på laget. Inngangen for tilskuerne er gratis, men klubben får utbetalt en sum for hver tilskuer som tar turen.

– For det andre så er denne kampen også viktig rent økonomisk for klubben. Vi har vært så heldige å få med oss noen støttespillere som sponser klubben med et viss antall kroner for hver tilskuer som kommer på kamp på lørdag, sier Frengen.

– Det er en støtte vi selvfølgelig setter veldig stor pris på, men for at denne støtten skal bli så stor som mulig er vi avhengig av at så mange som mulig av de lokale tar med seg familien og kommer på kamp. Ekstra gledelig hadde det vært å se så mange som mulig ikledd blått og gult på tribunen på lørdag. Er det en kamp dere skal møte opp på denne sesongen så er det denne, avslutter Frengen til Trønderfotball.

Strindheim – NTNUI spilles kommende lørdag klokken 16.00!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS