Trønderfotball 2017

Orkla-krisen fortsetter

  • Magnus Troøyen
Foto: Orklas Facebookside

Orkla tapte 0-3 for Brumunddal lørdag formiddag, og står dermed med fem strake kamper uten seier.

Trønderlaget har slitt med poengfangsten denne sesongen, og var ikke i nærheten av poeng i dagens bortekamp mot topplaget Brumunddal. Brumunddal tok ledelsen midt i første omgang, og doblet ledelsen kort tid før pause. Like før slutt la Mathias Pedersen Aasand på til 3-0 for hjemmelaget, og dermed var nok et stygt tap for Orkla et faktum.

Orkla imponerte stort da de slo ut Nardo i cupen tidlig denne sesongen, men i seriespillet har det stort sett vært mørkt. Etter en sterk borteseier mot Verdal i sommer trodde mange at ting var i ferd med å snu for hvittrøyene, men siden den gang har de spilt fem strake kamper uten seier. Nå er det i ferd med å bli en luke opp til trygg plass. Orkla står med 16 poeng på 18 kamper. De har sluppet inn flest mål i ligaen.

Etter dagens tap skiller det tre poeng opp til Levanger 2 på trygg plass, men sistnevnte har en kamp mindre spilt. Det betyr at det i verste fall kan skille seks poeng opp til trygg plass søndag kveld, og da begynner det å haste om Orkla skal redde plassen. Åtte kamper gjenstår av sesongen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS