Trønderfotball 2017

Strindheim henter ny spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: kolbotnil.no

Ola Brustad fra KFUM Oslo har signert for Strindheim.

Strindheim satser knallhardt på opprykk til 3.divisjon, og har hentet en rekke nye spillere i sommer. I dag offentliggjorde den tradisjonsrike trønderklubben nok en signering. Ola Brustad har spilt i 2.divisjon og 3.divisjon med KFUM, og hadde tilbud fra klubber høyere i divisjonssystemet enn Strindheim.

– Det er et veldig godt signal og for oss en bekreftelse på at det prosjektet vi er i gang med er attraktivt for nye spillere. Ola er en ung, talentfull spiller med et spennende potensiale som vi tror vi kan hjelpe han med å få ut her hos oss, sier daglig leder Mads Jørgensen Frengen til Strindheims Facebookside.

Ola Brustad har signert kontrakt ut 2020-sesongen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS