Trønderfotball 2017

Strindheim nærmer seg opprykk

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim vant komfortabelt mot Charlottenlud søndag kveld, og kommer stadig nærmere opprykk til 3.divisjon. Blåtrøyene står med fire strake storseire etter ferien.

Strindheim røk på et par stygge poentap like før sommerpausen, men etter ferien har ting gått på skinner for den tradisjonsrike trønderkluben. Etter 4-2-seieren over topplaget Charlottenlund på Ruta Arena søndag kveld har Strindheim nå scoret 17 mål på sine fire siste kamper, og topper tabellen tre poeng foran NTNUI. Sistnevnte har dog en kamp til gode.

To mål av August Rist, ett av Martin Grong Risan og ett av Sondre Kviteng var beholdningen da Strindheim slo Charlottenlund. Etter seieren står Strindheim med 37 poeng på 15 kamper. De forsterket stallen med flere solide signeringer i sommer, og har sett veldig sterke ut etter sommerpausen. Flere viktige spillere har også kommet tilbake fra skade.

Opprykket er likevel langt fra i boks, for NTNUI lurer like bak. Vinner de hengekampen sin har de like mange poeng som Strindheim, men med en langt svakere målforskjell.

Syv kamper gjenstår av sesongen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS