Trønderfotball 2017

Strindheim vant 16-0 (!)

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheim

Røros ble ingen match for et opprykksjagende Strindheim-lag. Strindheim vant hele 16-0, og topper fortsatt tabellen i 4.divisjon.

Strindheim og NTNUI kjemper en knallhard kamp om å sikre opprykk til 3.divisjon. De har vært på et eget nivå i 4.divisjon denne sesongen, og ligger på de to øverste plassene med like mange poeng. NTNUI tok en komfortabel borteseier mot Charlottenlund forrige torsdag, og lørdag formiddag måtte Strindheim svare. Det gjorde de til gagns.

Røros hadde absolutt ingen ting å stille opp med, og Strindheim kjørte over bortelaget hele kampen. Målene rant inn bak Røros-keeper Oskar Håkensen. Strindheim fikk bedret målforskjellen betraktelig, noe som kan bli avgjørende i kampen om opprykk.

Bortelaget manglet flere av sine beste spillere, men leverte likevel en flau innsats mot det opprykksjagende hjemmelaget.

Dermed står både Strindheim og NTNUI med 46 poeng når tre kamper gjenstår. Etter dagens kamp har Strindheim en betraktelig bedre målforskjell enn NTNUI. Bare laget som topper tabellen ved sesongslutt rykker opp.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS