Trønderfotball 2017

– Vi er mye bedre enn det vi fikk vist i dag

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinks Twitterkonto

Vegard Fiskes utligning like før slutt sikret ett poeng for Stjørdals-Blink i dagens lokalderby mot Nardo. Kampen endte 1-1, et skuffende resultat for begge lag.

– Vi er mye bedre enn det vi fikk vist i dag, sa Blinks Vegard Voll til Bladet.no etter kampslutt.

Over 500 tilskuere hadde møtt opp for å få med seg sesongens eneste lokaloppgjør på Nye Blinkbanen, og de fremmøtte fikk se en jevn og tett kamp preget av harde dueller og lite finspill. Begge lagene kjemper en knallhard kamp for å unngå nedrykk, og det var tydelig at det stod mye på spill. Blink har hatt et godt grep på Nardo de siste sesongene, men det var bortelaget som kom best i gang. De hadde mye ball, og kjempet Blink ute av stilen.

Lars Arne Togstad sendte Nardo opp i ledelsen etter 20 minutter, og Nardo kunne fort ledet med flere mål til pause. Blink leverte en svak første omgang, og trener Are Tronseth var mildt sagt misfornøyd i pausen.

– Vi er direkte dårlig før pause. Men heldigvis klarer vi å kjempe til oss et meget viktig poeng. Vi får ett, og vi hindrer Nardo å reise hjem med tre, sier en skuffet Stjørdals-Blink-trener, Are Tronseth til Bladet.no.

Han gjorde flere grep i pausen, og Blink klarte å bygge opp et press for utligning utover i andre omgang. Nardo forsvarte seg som vanlig iherdig, men to minutter før slutt var utligningen et faktum. Vegard Fiske kjempet ballen i mål etter et langt innkast av Lars Ramstad. Ikke noe vakkert mål, men fortjent etter spill og sjanser.

Dermed er Blink nå ett poeng over streken med 21 poeng, med Nardo på plassen foran seg med sine 22 poeng. Dermed blir det nedrykksdrama hele veien inn for de to trønderlagene. Det er syv kamper igjen å spille i 2. divisjon.

NB: Blink arrangerte «kroneskompen», og hadde et håp om 500 tilskuere. Det klarte de, og trønderklubben får dermed viktige penger inn i klubbkassa.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS