Trønderfotball 2017

– Vi fortjente seieren

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinks Twitterkonto

Nardo-trener Tormod Bjerkeset var en skuffet man etter at lokalderbyet mot Stjørdals-Blink endte uavgjort.

– En intensiv og tett kamp med mye kriging og temperatur som gjerne hører med i lokaloppgjør. Vi lykkes i store perioder med riktig presshøyde og med planen om å utnytte bakrom og korridorer. Vi står nok en gang virkelig fram og hadde et lag fortjent seieren mener jeg det definitivt burde vært Nardo, sier Bjerkseset til Nardos hjemmeside.

Lars Arne Togstads scoring så ut til å gi Nardo en livsviktig seier i lørdags tette derby mot Stjørdals-Blink, men to minutter før slutt kjempet Vegard Fiske inn utligningen. Kampen endte 1-1, og dermed misbrukte begge lagene muligheten til å få en luke ned til nedrykkssonen. Bjerkeset var spesielt fornøyd med førsteomgangen, og mener bortelaget hadde fortjent mer.

– Bra gjennomført bortekamp, hvor kampplanen vår fungerer godt. Vi gjør det vanskelig for Blink i vårt høye aggressive press og de blir i stor grad tvunget til å slå langt. Vi dominerer første omgang og får mange gode overgangsmuligheter både høyt og lavt i banen. Ledelsen bør være større enn 1-0 til pause, sier Bjerkseset.

Etter pause kjempet Blink seg inn i kampen, og skapte et par gode muligheter. Nardo så likevel ut til å holde ledelsen helt inn, men like før slutt utlignet hjemmelaget.

– Dessverre får vi ikke satt noen av de store sjansene. I andre omgang har Blink litt initiativ, og skaper 2 målsjanser som Henrik Bakke tar seg av. Dessverre holder det ikke helt inn da de får 1-1 like før slutt, avslutter treneren.

Nardo ligger to poeng over nedrykk. Stjørdals-Blink er også over streken, men bare med ett poengs margin.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS