Trønderfotball 2017

– Vi gikk i strupen på Rosenborg

  • Magnus Troøyen

Tomålsscorer Morten Valø forteller at Kolstad bestemte seg for å gå rett i strupen på Rosenborg fra start. Det fikk de belønning for.

Rosenborg 2 var enorme favoritter foran mandagens hjemmekamp mot nedrykkstruede Kolstad, men det var bortelaget som stakk av med samtlige tre poeng. Med en strålende Morten Valø i spissen ledet Kolstad 5-0 (!) når timen var spilt, og tross tre reduseringer til Rosenborg på slutten var seieren aldri truet. Valø sier til Trønderfotball at spillerne la igjen respekten for Rosenborg i garderoben.

– Dette er utrolig deilig og veldig fortjent. Vi legger ned utrolig mange meter, og gunner på i samtlige 90 minutter. Det er uten tvil årsbeste av hele laget, og enormt viktige poeng! Sier Morten Valø til Trønderfotball.

Kolstad har slitt veldig med poengfangsten denne sesongen, men skaffet seg en liten luke på tre poeng ned til nedrykk med kveldens seier. Valø forteller at dette bare er starten.

– Vi har rett og slett begynt å spille Kolstadfotball igjen, og går rett i strupen på alle. Uansett hvem det er! Nå tar vi med oss denne seieren inn mot neste runde, og forsøker å gjøre det samme som vi gjorde i dag: Gikk rett i strupen, og kjører hardt på fra start, sier Valø til Trønderfotball.

RBK2-trener Gert Heerkes var veldig skuffet etter kampen.

– Det er selvsagt en veldig skuffende prestasjon av oss. Det var ingen overraskelse hvordan de spilte, den eneste overraskelsen var hvordan vi håndterte det Kolstad kom med. De er gode til å gjøre det enkelt og vi hadde store vanskeligheter med de lange ballene og duellene, sier RBK-treneren til Rosenborgs hjemmeside.

Rosenborg 2 – Kolstad 3–5 (0–3)
Norsk Tipping-ligaen,18. runde
mandag 3. sept. 2018
SalMar-banen

0-1 Torbjørn Trøen 12′
0-2 Morten Valø 26′
0-3 Valø 43′
0-4 Erlend Sørhøy 47′
0-5 Jørgen Lie str, 60′
1-5 Erik Botheim 61′
2-5 Matthias Vilhjalmsson 75′
3-5 Vilhjalmsson 81′

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS