Trønderfotball 2017

– Vi skal hevne oss

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Det er knyttet stor spenning til lokaloppgjøret mellom Stjørdals-Blink og Nardo lørdag formiddag. Nardos Jarl Magnus Knutsen sier de er ekstra motiverte etter at Blink vant det motsatte oppgjøret i vår.

– Kampen mot Blink er en cupfinale hver gang, og det er på tide å snu en trend med bortekamp i Stjørdal. Vi skal hevne oss fra våroppgjøret, sier Jarl Magnus Knutsen til Trønderfotball.

Lørdag formiddag klokken 16.00 sparkes lokaloppgjøret mellom Blink og Nardo igang på Nye Blinkbanen, og sjeldent har det stått så mye på spill foran en kamp mellom de trønderlagene. Begge kjemper en innbitt kamp for å overleve i 2.divisjon, der hvert poeng kan bli avgjørende. Blink har hatt et godt grep på Nardo de siste sesongene, og hjemmelagets Lars Ramstad har tro på seier.

– Siden vi har hjemmebanefordel og har hatt et bra grep på Nardo de siste årene, så er jeg ikke overrasket over at vi er oddsfavoritter. Etter en treg start etter ferien (…) har vi i de siste kampene hatt en progresjon i rett retning. Samtidig har Nardo også overrasket meg litt med noen fine resultater mot topplagene i avdelingen i samme periode, sier Stjørdal-Blinks Lars Ramstad til Trønderfotball.

– Jeg tror det kommer til å bli en tøff kamp og at det laget som har marginene på sin side og får kampen inn i sitt spor kommer til å stikke av med poengene. Så håper og tror jeg at det blir oss, sier Ramstad.

Blink seiler opp som små favoritter før derbyet, men det bryr ikke Jarl Magnus Knutsen seg noe om. Han mener det heller ikke betyr noe at begge lagene kjemper mot nedrykk. På spørsmål om hva han mener om at Blink er favoritter, er han tydelig.

– Det gir jeg blanke i.

Morgendagens kamp er ikke bare viktig sportslig for Blink, også økonomisk har den mye å si. De arrangerer nemlig «Kronekampen», og tilbyr gratis inngang til alle interesserte. De har fått med seg flere bedrifter som sponser klubben med penger for hver tilskuer som kommer, og håper derfor på så mange folk på tribunen som mulig.

– Det som også er gledelig med denne kampen er at sponsorer og ildsjeler i og rundt Stjørdals-Blink har valgt at denne kampen skal være det vi kaller ‘Kronekampen’. Det vil si at det er gratis inngang for alle og at det blir gitt et beløp fra sponsorer og enkeltpersoner per tilskuer som kommer på kampen. Er det en kamp man skal få med seg i Trøndelag på lørdag, så er det denne. Så håper det kommer så mange som mulig for å se kampen, noe som vil gi en fin ramme rundt en spennende kamp, avslutter Ramstad til Trønderfotball.

Stjørdals-Blink – Nardo spilles på Nye Blinkbanen lørdag klokken 16.00.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS