Trønderfotball 2017

Wangberg nærmer seg Tromsø-exit

  • Magnus Troøyen
Foto: TIL.no

Simen Wangberg har bare måneder igjen av kontrakten med Tromsø. Nå melder flere medier at han jaktes av den kypriotiske toppserieklubben Pafos.

Trønderens kontrakt med Tromsø går ut i vinter, og han har dermed hatt muligheten til å snakke med andre klubber siden 1.juli i sommer. Wangberg har spilt for Tromsø i fem sesonger, men er enda ikke sikker på hvor han spiller neste sesong. Han utelukker ikke at han forlenger med Tromsø, men innrømmer at det er flere interesserte klubber som lurer i kulissene.

Wangberg vokste opp i Nidelv, og spilte for Rosenborg og Brann før turen gikk nordover. Tromsø ønsker å forlenge med midtstopperen, og har lagt flere kontraktsforslag på bordet, melder iTromsø. 

– Jeg snakker ganske mye med Svein-Morten (Johansen, sportssjef), og vi har en veldig god dialog. Vi har en forståelse for begges syn, så tipper jeg at vi kommer til et svar etter hvert. Slik som det er nå, er all fokus på å levere utpå banen her. Jeg synes vi svarte bra med kampen sist, og håper vi klarer å opprettholde det. Så får vi ta det andre etter hvert, så blir vi sikkert enige til slutt, sier Wangberg til iTromsøs hjemmeside.

Den kypriotiske toppserieklubben Pafos viste interesse for Wangberg allerede i sommer, og skal være et av alternativene Wangberg vurderer. En overgang hit vil bety en markant lønnsøkning for trønderen.

Flere danske klubber skal også være aktuelle.

– Fokuset mitt er her, så får vi se hva som skjer etter 1. januar. Førsteprioritet er levere her og få en bra høst. Det gagner klubben, laget og meg selv, sier Wangberg.

Han legger også til at han ikke har signert for noen klubb enda, og at han fortsatt ikke har bestemt seg.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS