Trønderfotball 2017

16 strake kamper uten seier

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Etter dagens uavgjortresultat mot Jerv har Levanger nå spilt 16 strake seriekamper uten å vinne, men drømmen om å redde plassen i 1.divisjon lever fortsatt. Såvidt.

Levanger mistet flere viktige spillere i forkant av årets sesong, og har hele veien slitt med å ta poeng. Søndag ettermiddag klarte de å sikre ett poeng i bortekampen mot Jerv, en match som endte 0-0. Dermed stanset Levanger en tapsrekke som har vart i fire kamper, men trønderlaget ligger likevel desidert sist på tabellen.

Levanger hadde en stor mulighet på overtid til å sikre alle poengene mot Jerv da Hampus Holmgren fant Andreas Peterson alene foran mål, men sistnevnte klarte ikke å få noe kraft i avslutningen. Dermed endte kampen målløs foran 1050 tilskuere på Levermyr Stadion.

Teoretisk kan Levanger fortsatt redde plassen, men i praksis har de allerede vært klar for nedrykk en god stund. De har vunnet tre av 26 kamper denne sesongen, og ligger helt alene nederst på tabellen med 15 poeng. Avstanden opp til trygg plass er 15 poeng.

Dermed ligger vi an til å få fire trønderlag i 2.divisjon neste sesong, om Blink og Nardo klarer å redde plassen. Byåsen er i god rute til opprykk fra 3.divisjon.

Fire kamper gjenstår for Levanger. De må vinne alle om de skal ha mulighet til å redde plassen.

Levanger spilte slik:

1 Julian Faye Lund
2 Viktor Ljung
4 Andreas Wrele
6 Martin Ove Roseth
17 Hampus Holmgren
10 Jo Sondre Aas
16 Simen Raaen Sandmæl
23 Adria Mateo Lopez
7 Mats Andreas Petersson
9 Ermal Hajdari
11 Kasper Højvig Nissen

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS