Trønderfotball 2017

Bakenga ute med langtidsskade

  • Magnus Troøyen
Foto: TIL.no

Muhaga Bakenga må tilbringe 6 til 9 måneder på sidelinja etter å ha røket akillesen.

Trønderen ble operert i Oslo tirsdag ettermiddag, og må regne med lang tid på sidelinja. Bakenga hadde endelig begynt å få ting til å fungere i Tromsø, og stod med to mål på de tre siste kampene. Dermed kommer skaden veldig uheldig til for spydspissen.

– Det viser seg at akillesen til Bakenga har røkt, bekrefter manuellterapeut Einar Hauglid i en pressemelding fra Tromsø.

Bakenga pådro seg skaden mot slutten av søndagens bortekamp i Skien mot Odd. Han måtte bæres av banen på båre. Spissen har vært veldig uheldig med skader de siste årene.

– Det er ingen tvil om at dette er utrolig trasig. Jeg hadde store planer om å avslutte sesongen på skikkelig vis og dunke inn noen mål. Det er utrolig trist og nesten veldig typisk for meg, for jeg har nå røket akillesen på begge bein i løpet av på tre år, sier TIL-spissen.

Han er likevel tydelig på at han kommer sterkt tilbake.

– Jeg tok det veldig tungt den første halve timen, men så snakket med familien og min nærmeste, og de fikk meg til å innse at det ikke er verdens undergang. Det blir kun det om jeg behandler som det skulle være så ille, men det finnes mange som har det mye verre enn meg. Nå skal jeg dra til mine og familien etter operasjonen, avslutter Mushaga Bakenga.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS