Trønderfotball 2017

– Det er alltid godt å avslutte med stil

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo klarte 2-2 hjemme mot opprykksjagende Hødd i helga, og avsluttet dermed høstsesongen på en strålende måte.

Etter en svak vårsesong virket Nardo fortapte i bunnen av 2.divisjonstabellen, men en imponerende snuoperasjon gjennom høsten sørget for at trønderne sikret plassen en runde før slutt. Høstsesongen endte med 6 seire, 5 uavgjorte og 4 tap, og dermed klarte Nardo nok en gang å sikre plassen på Norges tredje høyeste nivå.

-Vi har gjennomført en imponerende snuoperasjon i høstsesongen og står fram som et av de virkelige formlagene og det er alltid godt å avslutte med stil. Dette tar vi med oss videre inn mot neste sesong, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til klubbens hjemmeside.

Han fikk se spillerne sine ta ledelsen 2-0 mot Hødd, men topplaget kjempet seg tilbake på slutten.

– Jeg synes vi avslutter sesongen med en god kamp mot Hødd som spilte for opprykk. Vi gjennomfører som planlagt og er rett og slett det beste laget i de fleste fasene av spillet. Vi leder 2-0 etter 60 min, skaper gode og er nære 3-0. Men en liten konsentrasjonssvikt og et frispark mål gjør at det ender 2-2, sier Bjerkeset.

Dermed får vi hele fire trønderske lag i 2.divisjon neste sesong! Nardo og Stjørdals-Blink beholdt plassen, Byåsen rykker opp fra 3.divisjon og Levanger rykker ned fra OBOS-ligaen. Dermed ligger det an til en haug med interessante lokaloppgjør.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS