Trønderfotball 2017

Dette er årets trener i Trøndelag

  • Magnus Troøyen
Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter Event & Artists

Ranheims Svein Maalen er kåret til årets trener av Trøndelag Idrettskrets.

– En slik pris er en anerkjennelse av et meget godt teamarbeid. Vi er et stort trenerteam og støtteapparat i Ranheim, og uten alle sammen ville vi ikke fått denne utmerkelsen, sier Maalen om prisen.

Trøndelag Idrettskrets arrangerte sist fredag en prisutdeling for å hedre personer som har gjort seg bemerket innen trøndersk idrett denne sesongen, og det var Svein Maalen som stakk av med den prestisjetunge prisen som årets trener.

Maalen har ledet Ranheim gjennom en eventyrlig sesong i Eliteserien etter opprykket i fjor, og få serierunder før slutt ligger trønderklubben på en imponerende 5.plass.

I begrunnelsen for prisen skriver juryen at Maalen har gjort en imponerende jobb for Ranheim de siste årene. De omtaler Ranheim som «annerledeslaget», og trekker frem at klubben har turt å gå sin egen vei og har oppnådd mye suksess med dette. Maalen har stått frem som en god rollemodell for trenergjerningen og ikke minst en ambassadør for Ranheim og fotballen.

Svein Maalen sier til Ranheims hjemmeside at han takker den fantastiske spillergruppa for prestasjonene som er gjort i år.

(Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter Event & Artists)

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS