Trønderfotball 2017

– En av trøndelags mest spennende unge spillere

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Jakob Tromsdal har forlenget kontrakten med Ranheim ut 2021.

Midtbanespilleren var opprinnelig på utgående kontrakt med Ranheim, og har kunnet snakke med andre klubber siden 1.juli. Nå har unggutten og Ranheim kommet til enighet om en ny treårskontrakt, og Tromsdal er veldig glad for at Ranheim vil ha han med videre.

Tromsdal kom til Ranheim foran fjorårets sesong etter endt juniorkarriere i Rosenborg.

– Jeg har veldig troen på prosjektet i Ranheim. Samtidig er jeg veldig glad for at klubben vi ha med meg videre, ettersom jeg har vært så lenge ute med skade. Jeg gleder meg veldig til de neste tre årene, sier Jakob Tromsdal om forlengelsen til Ranheims hjemmeside.

Han ble meniskoperert i sommer, men er nå tilbake i full trening med laget. I gårsdagens seier mot Kristiansund fikk han spille de siste 20 minuttene. Han står med totalt tre innhopp for Ranheim i Eliteserien denne sesongen.

– Det er en trøndelags mest spennende unge midtbanespillere. Nå blir han med utviklingstrappen videre i Ranheim, jeg mener dette er det beste valget for Jakob, sier trener Tarjei Smågesjø.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS